![]() |
Pierwsze własne auto - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Męskie sprawy (/forum-5.html) +--- Dział: Motoryzacja (/forum-6.html) +--- Wątek: Pierwsze własne auto (/thread-15.html) |
Pierwsze własne auto - Karla55 - 01-20-2013 02:23 PM Podzielcie się waszą radością z pierwszego własnego auta. Jakie ono było? Jak długo było z wami? RE: Pierwsze własne auto - schön-ka - 01-20-2013 07:18 PM jestem właśnie w trakcie kupowania swojego pierwszego auta. zdecydowałam się na hondę civic. oczywiście używaną, ale już nie mogę się doczekać, aż będzie moja i własna ![]() RE: Pierwsze własne auto - Bruno C. - 01-22-2013 02:43 PM Moim pierwszym autem byl dobry poczciwy czerwony Fiat Seicento po dziadkach. Raczej nie bylo czym sie popisac, ale zawsze to bylo wlasne a nie pozyczane ![]() ![]() RE: Pierwsze własne auto - Karla55 - 01-22-2013 06:02 PM Pierwsze i jak na razie jedyne jest moje ukochane bordowe UNO... Małe, zwinne, a jak potrzeba to baaaaardzo pakowne! RE: Pierwsze własne auto - sympatyczna - 01-22-2013 11:05 PM Moim pierwszym samochodem jest cały czas Audi Q7, jestem z niego baardzo zadowolona, lubię to autko i w sumie dlatego jest ono cały czas pierwsze, jedyne - nie mam zamiaru póki co zmieniać ![]() RE: Pierwsze własne auto - Costa17 - 01-23-2013 05:07 PM Pierwsze własne było czerwone Cinqecento i było ze mną ponad 3 lata... teraz jest Corsa ale do "cieniasa" nadal mam jakiś sentyment! |