xForum
Dodatki do ubioru - Wersja do druku

+- xForum (http://www.xforum.com.pl)
+-- Dział: Męskie sprawy (/forum-5.html)
+--- Dział: Moda (/forum-7.html)
+--- Wątek: Dodatki do ubioru (/thread-33.html)

Dodatki do ubioru - Bruno C. - 01-22-2013 02:57 PM

Jak to z wami jest, koledzy? Uwazacie, ze buty + spodnie + koszula to wszystko czy zawsze staracie sie dodac do tego zestawu jakis pasujacy dodatek, ktory podkresli wasza osobowosc albo po prostu uzupelni jakies modowe braki? Ja dopiero raczkuje w tym temacie, wczesniej myslalem, ze jak koszula pasuje kolorystycznie do spodni to jestem najbardziej eleganckim facetem pod sloncem a tu nagle sie okazalo ze sporo mi do tej elegancji potrafi jeszcze brakowac. Ale czy porzadny zegarek wystarczy?

RE: Dodatki do ubioru - Costa17 - 01-22-2013 06:08 PM

Nie chcę się wymądrzac w temacie męskim, ale moim zdaniem jeszcze czasem dobry pasek do spodni warto miec!

RE: Dodatki do ubioru - sympatyczna - 01-22-2013 11:14 PM

Dokładnie, pasek zawsze jakoś tak urody dodaje, nawet, jak spodnie "z tyłka nie lecą" Uśmiech Ale zegarek, czemu nie!

RE: Dodatki do ubioru - schön-ka - 01-25-2013 08:09 PM

według mnie lepiej jest mieć mniej niż za dużo. więc tak jak dziewczyny mówią - pasek do spodni + zegarek i ewentualnie krawat mogą zdziałać wystarczająco wiele. zacznij od tego a jak zaczniesz się czuć pewnie w dobieraniu tych podstaw wtedy zacznij mysleć o czymś kolejnym, na przykład spinki do mankietów, ładny szalik albo chusteczka w kieszeni marynarki Uśmiech

RE: Dodatki do ubioru - Bruno C. - 01-25-2013 08:13 PM

Ej, ej, o pasku do spodni nie wspominalem bo dla mnie to jest rzecz oczywista. Wiadomo, ze do spodni zawsze musi byc odpowiedni pasek Oczko Ale dzieki za podpowiedzi dziewczyny, mam nadzieje ze z czasem pomoze mi tu tez jakis facet Oczko