![]() |
Wanna czy prysznic? - Wersja do druku +- xForum (http://www.xforum.com.pl) +-- Dział: Kobiecy kącik (/forum-12.html) +--- Dział: Uroda (/forum-14.html) +--- Wątek: Wanna czy prysznic? (/thread-11.html) |
Wanna czy prysznic? - Karla55 - 01-20-2013 02:16 PM Co wolicie? Jakich kosmetyków używacie do mycia i kąpieli? RE: Wanna czy prysznic? - schön-ka - 01-20-2013 07:28 PM zdecydowanie prysznic! jak byłam młodsza uwielbiałam długie kąpiele w wannie, a teraz preferuję prysznic. co do kosmetyków, które stosuję to chyba klasycznie - mydło lub żel do mycia ciała, płyn do higieny intymnej i żel do mycia twarzy. RE: Wanna czy prysznic? - sympatyczna - 01-22-2013 11:19 PM Ja wolę prysznic, uwielbiam go, ale niestety w domu go nie mam... Ach, ile bym dała, żeby go mieć ![]() ![]() RE: Wanna czy prysznic? - Orbitencja - 01-23-2013 02:57 PM pewnie, ze prysznic! mamy 2 lazienki, w obu jest i wanna i prysznic, ale wszyscy korzystaja z prysznica! no i trzeba brac pod uwage tez to, ze prysznic jest lepszy dla srodowiska ![]() RE: Wanna czy prysznic? - Costa17 - 01-23-2013 05:20 PM Ja dla odmiany mam tylko prysznic w domu ale za wanną mi się tęskni czasem... nie mówię o codziennych kąpielach, ale tak relaksująco czasem by się w wannie poleżało, oj poleżało! RE: Wanna czy prysznic? - Karla55 - 01-23-2013 07:41 PM Oj tak! Wanna to dobra rzecz! Na co dzień to ja prysznica używam, ale wanna się przydaje! RE: Wanna czy prysznic? - Bruno C. - 01-25-2013 11:59 AM Co prawda to kobiecy kacik, ale w meskim wypowiadaja sie aktualnie same panie wiec moze i ja powypowiadam sie w kobiecym kaciku ![]() Co do kosmetykow to zel do mycia ciala, mydlo i szampon. |